Hjem » Forfatterne

Forfatterne

Få eksperternes viden lige ved hånden

Hos forlaget Idag & Nordan er det eksperter indenfor jura, uddannelse, social- og arbejdsmarkedsområdet, der skriver og opdaterer bøgerne. De ved, hvad der sker på deres område, og de sørger for, at bøgerne altid er aktuelle og opdateret. Det er din sikkerhed for, at du altid har eksperternes viden lige ved hånden.

Bjørn Sørensen

Bjørn Sørensen har arbejdet som socialrådgiver, samt undervist i bl.a. kommuner, kriminalforsorgen, fagforeninger. Siden 2008 har han arbejdet som rådgiver i Ældre Sagen med speciale i arbejdsløshedsforsikring, efterløn, folkepension, boligydelse, retssikkerhed og pensionsopsparing.

Jens Damsø

Jens Damsø har en socialfaglig baggrund og mere end 35 års erfaring med arbejdet inden for det sociale område. Jens har desuden arbejdet som underviser i mange år og har opbygget en solid erfaring gennem det praktiske arbejde i en kommune.

Ulla Jarulf Kjærgaard

Ulla Jarulf Kjærgaard er cand.jur. og har arbejdet med almen jura og HR jura i flere private firmaer, senest Rambøll og COWI. Ulla Jarulf Kjærgaard har siden 2010 været ansat som juridisk rådgiver i Ældre Sagen.

Susanne Munk

Susanne Munk er uddannet fra Århus Universitet og har undervist i en årrække. Susanne har en diplomuddannelse og master i vejledning, og har beskæftiget sig udelukkende med vejledning siden 2010.

Tina M. Nielsen

Tina M. Nielsen er uddannet jurist fra 1992 og faglig konsulent i Arbejdsskadestyrelsens Kontor for Private Erstatningssager, der vurderer erstatning for personskader. Derudover har Tina også kendskab til arbejdsskadeområdet. Før sin ansættelse i Arbejdsskadestyrelsen har Tina i mere end fire år beskæftiget sig med førtidspensioner, dagpenge m.v. som fuldmægtig og Nævnsformand i Det Sociale Nævn. Tina har desuden undervist i ni år på Politiskolen i blandt andet erstatningsret, forvaltningsret og aftaleret.

Kristina Sindahl

Kristina Sindahl har arbejdet i forskellige a-kasser med sagsbehandling indenfor dagpenge, klagesager, sagsrevison for både lønmodtagere og selvstændige. Hun er uddannet socialrådgiver, og har siden 2018 arbejdet i et jobcenter med sygedagpenge.