Hjem » Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle handelsbetingelser

Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på varer, der udbydes af Forlagene Idag & Nordans hjemmesider, medmindre andet fremgår af den pågældende hjemmeside, skriftligt er aftalt eller følger af ufravigelig lovgivning. Termen ”varer” inkluderer udover fysiske produkter også alle former for købte elektroniske ydelser.

Du skal være mindst 18 år for at handle på Forlagene Idag & Nordans hjemmesider, medmindre andet er angivet på den pågældende hjemmeside. Ved bestilling af varer på Forlagene Idag & Nordans hjemmesider bekræfter du, at du er 18 år eller derover. Derudover accepterer du samtlige Forlagene Idag & Nordans betingelser og politikker, herunder ophavsretlige vilkår og privatlivspolitik.

 

Bestilling

Din bestilling sker online via Forlagene Idag & Nordans hjemmeside. Bestilling kan ikke ske ved telefonisk henvendelse, medmindre dette tydeligt fremgår på hjemmesiden.

Ved bestilling angiver du navn, adresse, e-mail og kontooplysninger, som behandles efter Forlagene Idag & Nordans privatlivspolitik. Forlagene Idag & Nordan bruger en såkaldt SSL-forbindelse til at overføre dine kortoplysninger. Det betyder, at du kan være sikker på, at der ikke er andre, der får fat i dit kortnummer. Alle personlige oplysninger, der angives ved køb, behandles fortroligt og anvendes kun til at gennemføre handel og forsendelse. Oplysningerne er kun tilgængelige for den internetansvarlige og de ansvarlige for ekspedition af ordren.

Kort efter bestillingen og betalingen modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse med et ordrenummer. Dette nummer skal bruges, hvis yderligere korrespondance med Forlagene Idag & Nordan.

 

Særligt vedr. bestilling på www.sociale-publikationer.dk

Udstilling af varer på www.sociale-publikationer.dk er ikke et tilbud men en opfordring til at gøre tilbud, og der er først indgået en bindende aftale, når du modtager en ordrebekræftelse. Ved din bestilling accepterer du samtidigt disse generelle handelsbetingelser. Behandling og bekræftelse af bestillinger vil på hverdage ske inden for 24-48 timer. Gøres et tilbud i weekenden eller på en helligdag vil behandling og bekræftelse ske inden for 24-48 timer på den førstkommende hverdag.

 

Betaling og sikkerhed

Alle anførte priser er vejledende priser inkl. moms, afgifter og told. Forlagene Idag & Nordan tager forbehold for trykfejl, kurs- og prisændringer, samt tekniske fejl, der måtte have forårsaget forkert prisangivelse.

Priserne på fysiske produkter på Forlagene Idag & Nordans hjemmesider er inklusiv levering. Der tillægges ikke gebyr ved levering. I forbindelse med bestillingen skal du tjekke, om den angivne leveringsadresse er korrekt. Hvis det ikke er tilfældet, skal du pr. mail kontakte Forlagene Idag & Nordan med henvisning til ordrenummer.

Når din betaling er gennemført, modtager du, som nævnt ovenfor, en ordrebekræftelse pr. mail. Denne mail er din kvittering og dit bevis for, at din ordre og betaling er gennemført. Det er ikke muligt, at betale pr. efterkrav.

Ved betaling hos Forlagene Idag & Nordans anvendes Quickpay i forbindelse med køb af varer og betaling med kreditkort. Såvel Quickpay som Forlagene Idag & Nordans internethandel er godkendt og certificeret af nets (PBS).

 

Levering

Er din levering forsinket eller fejlleveret, og skyldes det ikke Forlagene Idag & Nordan, kan vi ikke stilles til ansvar. Du skal derfor rette henvendelse til den fragtleverandør, der fremgår af din ordrebekræftelse. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte Forlagene Idag & Nordan.

 

Force Majeure

Forlagene Idag & Nordan er ikke ansvarlig for manglende opfyldelse af sine forpligtelser i henhold til handlen, hvis den manglende opfyldelse af handlen skyldes force majeure, tvingende omstændigheder, og parterne ikke ved handlens underskrift burde have taget hindringen i betragtning eller senere kunne have undgået den.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning, når du handler på internettet. Dette gælder naturligvis også hos Forlagene Idag & Nordan. Gør du brug af fortrydelsesretten er det vigtigt, at du oplyser dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer, samt ordrenummer, så vi har mulighed for at identificere dig.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, at du modtager din vare på leveringsadressen. Fortryder du dit køb, skal du inden fortrydelsesfristens udløb sende din vare retur til afsenderadressen. Det er vigtigt, at du modtager en kvittering fra posthuset om, at du har tilbagesendt varen inden for de 14 dage i tilfælde af, at der opstår forsinkelser med leveringen. Emballagen skal ved returnering være intakt og varen skal være ubrugt.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen. Vær opmærksom på, at din 14 dages fortrydelsesret bortfalder i det øjeblik, varen tages i brug.

 

Henvendelser vedr. fejl, reklamationer og andet

Opstår der fejl eller problemer i forbindelse med dit køb på en af Forlagene Idag & Nordans hjemmesider, kan du naturligvis rette henvendelse til os, så vil vi være behjælpelige med at løse problemet.

Opdager du fejl ved varen, har fået leveret en forkert vare, eller viser varen sig på anden måde at være mangelfuld, skal du reklamere til Forlagene Idag & Nordan inden for rimelig tid. Det betyder, at du skal rette henvendelse til Forlagene Idag & Nordan pr. mail eller tlf. og gøre opmærksom på problemet hurtigst muligt.

Hvis fejlen ikke kan afhjælpes via mail eller tlf., vil du få instruktioner om andre løsningsmuligheder, som f.eks. ombytning af varen. Efter 2 år fra modtagelse af varen gælder din reklamationsret ikke længere.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Forlagene Idag & Nordan forbeholder sig ret til, at ændre nærværende betingelser til enhver tid. Ved ændringer, der kan påvirke dig som tidligere køber væsentlig, får du naturligvis meddelelse herom pr. mail. De gældende betingelser vil altid være tilgængelige i en opdateret version på Forlagene Idag & Nordans hjemmeside.

Forlagene Idag & Nordan tager forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på hjemmesiden. Forlagene Idag & Nordan tager forbehold for udsolgte eller udgåede bøger/publikationer. Forlagene Idag & Nordan er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos fragtfirmaer.

Vi bestræber os på, at vores hjemmeside er tilgængelige døgnet rundt, men kan af mange årsager ikke garantere, at siderne til enhver tid er i fuld funktion og fejlfri. Forlagene Idag & Nordan kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger pga. brug af hjemmesiden, såsom skader på dit computersystem eller tab af data.

Du er selv ansvarlig for det tekniske udstyr og software, som kræves for at kunne benytte hjemmesiden, f.eks. internetadgang, browser, e-mail m.m. Forlagene Idag & Nordan fraskriver sig derfor ansvar for ethvert tab forårsaget af, at du har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger.

 

Behandling af personoplysninger

Når du handler på Forlagene Idag & Nordans hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik, og samtykker derved til, at oplysninger om dine handler og din færden på hjemmesiden registreres og anvendes til at målrette Forlagene Idag & Nordan markedsføring til dig. Du kan til enhver tid framelde markedsføring fra Forlagene Idag & Nordan.

 

Lovvalg og tvister

Køb gennem Forlagene Idag & Nordan, der knytter sig til ovenstående vilkår m.v., er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og Forlagene Idag & Nordan vedrørende ovenstående vilkår m.v., skal afgøres ved de danske domstole efter dansk ret.

 

Virksomhedsinformation

Forlagene Idag & Nordan

Poul Møllers Vej 24

5230 Odense M

CVR-nr. 3421 3410